Βιοδιεργέτες

Τι είναι οι βιοδιεγέρτες;
Οι βιοδιεγέρτες είναι βιοαπορροφήσιμες ουσίες, οι οποίες διεγείρουν το κολλαγόνο ενεργοποιώντας την φυσική ικανότητα των κυττάρων να παράγουν δικό τους κολλαγόνο. Οι ουσίες αυτές εγχέονται στο χόριο με τη χρήση βελόνας και δημιουργούν μία φλεγμονώδη απόκριση που προκαλεί τα κύτταρα να παράγουν κολλαγόνο. Δεν δίνουν άμεσα όγκο, αλλά δρουν σταδιακά και τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο από τα fillers.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται οι βιοδιεγέρτες;
Η θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Μπορούν να εφαρμοστούν σε πρόσωπο για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα, τη μύτη και το πηγούνι, στις ρυτίδες του λαιμού και του στήθους αλλά και στο σώμα για ανόρθωση ή την αύξηση του όγκου των γλουτών και την βελτίωση της κυταρρίτιδας.

Πότε φαίνονται και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα της θεραπείας με βιοδιεγέρτες γίνονται ορατά κατά τους επόμενους δυο μήνες και διαρκούν έως και 24 μήνες.  

Είναι ανώδυνη θεραπεία;
Η θεραπεία δεν απαιτεί κάποια προετοιμασία Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Τι πρέπει να αποφύγετε μετά την θεραπεία;
Μετά τη θεραπεία με βιοδιεγέρτες μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.  Συστήνεται η αποφυγή της παραμονής στον ήλιο και είναι υποχρεωτική η χρήση αντηλιακού υψηλού δείκτη προστασίας.

Υπάρχουν παρενέργειες;
Ενδεχομένως να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα ή οίδημα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία υποχωρούν κατά τις επόμενες ημέρες.
 
Πόσο κοστίζει η θεραπεία με βιοδιεγέρτες;
Το κόστος της θεραπείας με βιοδιεγέρτες εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι περιοχές εφαρμογής, το είδος του βιοδιεγέρτη που θα χρειαστεί και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχετε. Σε κάθε περίπτωση, η ιατρός θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες και θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πλάνο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες και θα πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας.